logo logo
Geplaatst op: 2022-02-03

All about the Brows

all about the brows

Om uw ogen meer te laten spreken, spelen wenkbrauwen hierbij een grote rol. Een mooie vorm wenkbrauw benadrukt ieders gezicht en uitstraling. Een wenkbrauwbehandeling creëert symmetrie en verjonging in het gezicht, wat een rustige en mooie blik geeft.

Wat is een wenkbrauwbehandeling?

In onze salon werken wij met de producten van B'Kate. Hiermee meten wij de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen op en harsen de brows in de vorm die het beste bij uw gezicht past. Dit geeft direct een `instant eye-lift’. 

Wanneer de wenkbrauwen een tint (of meerdere tinten) donkerder gekleurd wordt, geeft dit meer definitie aan de wenkbrauwen en extra karakter aan uw gezicht. Ook dit is een onderdeel van de wenkbrauwbehandeling. U kunt u hierin laten adviseren door onze collega’s wat het beste bij u past.

 

Na de behandeling krijgt u tips & tricks om uw nieuwe brows nog meer te laten spreken d.m.v. make-up tips en producten die u zelf thuis kunt gebruiken.

Dit is een behandeling die u heel gemakkelijk kunt combineren met uw kleuren en/of knipafspraak in de salon. Maak direct een afspraak, klik HIER voor onze contactgegevens.

  

 

*Het harsen van bovenlip/kin behoort tot de mogelijkheden in onze salon.