logo logo
Geplaatst op: 2022-01-11

NEW SEASON * NEW COLOR


Het najaar is DE tijd om je haar een mooie nieuwe kleur te geven. Niet alleen een nieuwe garderobe is een must in deze periode, zeker ook die nieuwe haarkleur.. ;-)

Vaak is je haar lichter en vooral ook droger geworden na de zomer. Een nieuwe kleur wat veel glans geeft is dan ook geen overbodige luxe. Maar welke kleur is geschikt voor je en wat zijn de trends voor dit najaar?

Je ziet vaak in de koudere en donkere herfst & wintermaanden dat de warmere/diepere tinten meer worden gebruikt en een trend zijn. Op dit moment zijn de caramelblonde balayagekleuren een trend, met kleuren erin zoals, honing, caramel en kastanjetinten.

Ook zie je veel het strawberry-blond & rosegoud voor de blondienes onder ons. Dit zijn blondtinten met een 'rossige' of 'rose champagne-achtige' ondertonen. Voor de brunettes zijn de diepe chocoladebruin tinten erg mooi, vaak gecombineerd met een aantal hi- en lowlights erdoorheen, te zien bij celeb Lily Collins. Ook de rossige en dieprode tinten zijn prachtig wanneer dit bij je huidtype past, zoals bijvoorbeeld bij de actrice Jessica Chastain.

Trends zijn belangrijk, echter werken we bij salon d’Antoinette vooral met een vakkundige blik en kijken we goed wat bij je past. Je natuurlijke haarkleur, huidtint en kleur ogen zijn belangrijk voor het bepalen van de juiste en beste kleur die bij je past. Zo staat een warme goudblonde kleur niet bij iedereen, soms is juist een koelere en meer beige of asblonde kleur meer geschikt. Uiteraard hebben wij deze expertise in huis!

Je kan altijd vrijblijvend bij ons binnen lopen voor een advies of maak direct een afspraak!

Bij salon d'Antoinette werken we met de prachtige kleuren van GOLDWELL colors.